Matematik

Afdrag og månedlig rente?

26. februar 2011 af xtullexeis (Slettet) - Niveau: C-niveau

 Jeg sidder med en opgave det lyder at jeg skal finde den månedlige rente og jeg ved den årlige rente er 7,5% hvordan gør det?


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. februar 2011 af mathon

             (1+rmåned)12 = 1+rår

             1 + rmåned = (1 + rår)1/12

              rmåned  = 1,0751/12  -  1

              pmåned = (1,0751/12 - 1)·100%


Skriv et svar til: Afdrag og månedlig rente?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.