Matematik

Matematik ligning

27. februar 2011 af LotteKJ (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej, kan I hjælpe?

En printer udskriver 12 sider pr. minut. Beskriv sammenhæng mellem tid og antal printede sider med en matematisk formel?

Bliver det bare:

y = 12x

y = printede sider

x = antal minutter

TAK PÅ FORHÅND


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. februar 2011 af AskTheAfghan

Ja, det er korrekt.


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. februar 2011 af kuntz15 (Slettet)

Det kunne sagtnes går an, vil jeg mene


Svar #3
27. februar 2011 af LotteKJ (Slettet)

UH! TAK!


Skriv et svar til: Matematik ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.