Matematik

andengradsligninger

27. februar 2011 af Ibo199 (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej jeg har brug for nogen gode hits til hvordan man lige laver denne opgave, da jeg er gået i stå?

Højspændingskabel
Et højspændingskabel er ophængt mellem to master, A og B, på et skrånende terræn. Indlagt i et
koordinatsystem følger kablet tilnærmelsesvist grafen for funktionen
f (x) = 0,003x2 −1,35x +175 Dm( f ) = [133; 350]
hvor x er angivet i meter (se figur 4).
Masterne står i x = 133 og i x = 350.
Terrænet følger grafen for funktionen g(x) = 0,1x −10.
 

a) Bestem mastehøjderne.
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. februar 2011 af Andersen11 (Slettet)

Mastehøjderne er så f(x) - g(x) for x = 133 og for x = 350 .


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. februar 2011 af NejTilSvampe

 mastehøjderne er vel forskellen mellem funktionsværdierne f(x0) og g(x0). i x = 133 og x = 350.

så find  f(113) - g(133) og f(350) - g(350). 


Svar #3
27. februar 2011 af Ibo199 (Slettet)

tak for hjælpen ;)


Skriv et svar til: andengradsligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.