Matematik

Mobil

27. februar 2011 af Ultraviolet (Slettet)

 Hej!

(mobil 1)opkaldsafgift: 25 øre minutpris: 90 øre (du betaler kun for den tid du ringer)

(mobil 2)opkaldsafgift: 50 øre minutpris: 60 øre (pr.påbegyndt minut)

(mobil 3) opkaldsafgift: 50 øre minutpris: 60 øre (du betaler kun for den tid du ringer)

Opgave går ud på at jeg skal finde ud af:

Hvad samtalen på præcis 2 min. hos hvert af de tre selskaber koster og har gjort dette:

(mobil 1)2*0,90= 1,8+0,25= 2,05 kr

(mobil 2) = 1,7 kr.

(mobil 3)= 2 kr.

er det korrekt? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. februar 2011 af Duffy

ja

ja

hvordan får du de 2 kr ?


Svar #2
27. februar 2011 af Ultraviolet (Slettet)

 #6: Jeg siger 2*0,75= 1,5 + 0,50 = 2 kr. :D


Svar #3
27. februar 2011 af Ultraviolet (Slettet)

 Duffy jeg har brug for mere hjælp! :D der står videre i opgaven at en samtale hos mobil 2 koster 2,30 kr og så går opgave ud på at finde ud af:

hvor lang tid samtalen højst har varet og..

hvor lang tid samtalen mindst har varet..

jeg har bare regnet mig frem til dette: 2,30 - 0,50 = 1,8/0,60 = 3 min... spørgsmålet er så bare .. er de 3 min. højst el. mindst? 


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. februar 2011 af Duffy

#2:  Det er ikke de tal der står opført i #0 ! ! !


Skriv et svar til: Mobil

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.