Fysik

Sporlængde af CD

28. februar 2011 af JeanetteThybo (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej alle sammen :)

Ja, jeg sidder lige og kigger mine noter igennem og forstår ikke hvad jeg selv har skrevet!?

Hvordan regner man bølgelængden λ ud?
Og er der nogen der kan regne ud, hvilken formel jeg har brugt her? : tan-1(114) / 241 = 25,32º 
Jeg har været så dum ikke at skrive formlen ned ;)

Håber nogen kan, og vil hjælpe!! :)

På forhånd TAK!

Jeanette Andersen 


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. februar 2011 af Andersen11 (Slettet)

Formuler din opgave så præcist som muligt sammen med din egen fremgangsmåde. Vi har ikke adgang til dine noter.


Brugbart svar (1)

Svar #2
28. februar 2011 af Bankier (Slettet)

Bølgelængden (lambda)

lambda = v / f

Simpel trekantsberegning

tan(A) = a / b           ,   A = tan -1  (a/b)  

a og b er de to kateter i en trekant


Brugbart svar (1)

Svar #3
28. februar 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Hvad er dit problem/spørgsmål? --- og hvad har det med sporlængden af en CD at gøre?


Skriv et svar til: Sporlængde af CD

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.