Matematik

HASTER HJÆLP

01. marts 2011 af henriksommer (Slettet)

Hej
Jeg skal opløse nogle 2.gradligninger i faktorer,men sidder fast.
F(x)= 3x^2 – 4x + 4/3
Formel for rødder:
X=(-b±√d)/2a
X=(-(-4)±√((-4)^2-4*3*4/3))/(2*3)
X=(4±√((-4)^2-4*3*4/3))/6
X=(4±0)/6
Konklusion?har jeg regnet rigtigt?

G(x)= 2x^2 –x+1
X=(-(-1)±√((-1)^2-4*2*1))/(2*3)
Diskriminanten bliver negativ? =uløselig
Eller har jeg lavet regnefejl?
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. marts 2011 af AskTheAfghan

Ja, du har lavet hele rigtigt.


Svar #2
01. marts 2011 af henriksommer (Slettet)

lyder godt. tak.,


Skriv et svar til: HASTER HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.