Fysik

Faldtid

02. marts 2011 af ccmeplx (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Hej

Jeg har et spørgsmål omkring faldtid i fysik

Vi har en vægt som vejer 0.5kg og en elastik som er 44,5cm lang, g= 9,82m/s^2. Opgaven lyder:

Hvor lang tid tager det for vægten at falde 44.5cm?


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. marts 2011 af mathon

 

                         Δs = (1/2)·g·t2

                         t = √(2·Δs/g) = √(2·(0,445 m)/(9,82 m/s2)) =


Svar #2
02. marts 2011 af ccmeplx (Slettet)

 Jeg har regnet lidt på det og fået: 0,09sek, kan det være rigtigt?


Brugbart svar (1)

Svar #3
02. marts 2011 af mathon

                       t ≈ 0,3 s


Skriv et svar til: Faldtid

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.