Fysik

gennemsnitsfart

08. marts 2011 af Kristina0 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvad er gennemsnits farten for hydrogenmolekyler ved stuetemperatur?

hvordan løser man denne opgave ?


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. marts 2011 af chinee222 (Slettet)

Har du slet igen informationer?


Svar #2
08. marts 2011 af Kristina0 (Slettet)

nej :(


Brugbart svar (1)

Svar #3
09. marts 2011 af a,bay (Slettet)

du kan bruge følgende formel:

Vavg = √((3 * R * T) / M)

R (gas-konstanten) =  8.314472 J / mol * K

T : temperaturen i kelvin

M(hydrogen) = 2 g / mol -> 0.002 kg / mol


Skriv et svar til: gennemsnitsfart

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.