Matematik

Differentiable (sammensatte)funktioner

09. marts 2011 af Apaturia (Slettet) - Niveau: A-niveau

"En funktion er givet ved regneforskriften:

f(t)=2sin(t)-3

Bestemt en løsning til ligningen

f(t)=4

Bestem f '(t), og redegør for ligningen f(t)=c har netop en løsning for alle c"

Hvordan hulen griber jeg det her an?

Mvh.
Natalie


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. marts 2011 af Andersen11 (Slettet)

Du må have lavet en skrivefejl et sted, for ligningen

f(t) = 4

som du definerer f(t) her, har ingen løsninger.

f(t) = 4 ⇒ 2·sin(t) -3 = 4 ⇒ sin(t) = 7/2 , men for alle reelle t gælder jo, at -1 ≤ sin(t) ≤ 1 .


Skriv et svar til: Differentiable (sammensatte)funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.