Matematik

Haster

13. marts 2011 af bombay2001 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har meget svært ved at starte ved denne opgave

Jeg håber der er nogen der  vil kigge på opgaven??
 

Vedhæftet fil: kasse.bmp

Brugbart svar (1)

Svar #1
13. marts 2011 af Duffy

Hvad er rumfanget af DH udtrykt ved h, b og 5b ?

Opskriv først dette udtryk...


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. marts 2011 af Krabasken (Slettet)

- Med forbehold for fejl - det er gået stærkt -

½h*b*5b=40
 

h=16/b^2


hb = 16b


O=hb+5b*√(h^2+b^2) = 16/b + 5b*√(16^2/b^4 + b^2)
 

Håber, det er rigtigt ;-)


Skriv et svar til: Haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.