Matematik

Differentialligninger

16. marts 2011 af An1992 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Opgaven lyder:

Bestem i hvert af tilfældene den løsning hvis graf går gennem det angivne punkt:

dy/dx = 3x2+1                                     P(1,1)

Hvordan gør jeg dette?


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. marts 2011 af mathon

                    y = x3 + x + k                    gennem (1,1)

                    1 = 13 + 1 + k                   hvoraf k beregnes


Svar #2
16. marts 2011 af An1992 (Slettet)

tak :)


Skriv et svar til: Differentialligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.