Matematik

omkrevet cosinus se alle beregninger

17. marts 2011 af natasjah (Slettet)

 Hej 

r i gang med at omregne følgende.

cos^2 α ( sec^2 α -1)

= 1-sin^2 α (sec^2 α -1)

= 1-sin^2 (ved ikke hvad j skal nu) skal jeg dividere med (sec^2 α - 1) eller skal jeg gange ind i parantesen og hva vil det give når j ganger ind i parentesen 


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. marts 2011 af Andersen11 (Slettet)

Benyt, at sec(α) = 1/cos(α) , så

cos(α)2·(sec(α)2 -1) = 1 -cos(α)2 = sin(α)2


Svar #2
17. marts 2011 af natasjah (Slettet)

 prøver jeg lige at gøre. Tak # 1


Skriv et svar til: omkrevet cosinus se alle beregninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.