Matematik

variable og konstante

17. marts 2011 af pige24 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hvad er variable og hvad er konstante.

A 2+a

B 4x+2-3y

c 5+pi-2+3

d a=3*l

e 24=b*l

f a=b*l

g a=h*4/2

h 12=h*g/2

i a=h*g/2

j o=2*pi*r

Er der nogen der kan fortælle mig hvordan jeg finder ud af om noget er variabelt eller konstant?

Tak på forhånd.


Brugbart svar (2)

Svar #1
17. marts 2011 af Krabasken (Slettet)

Alle tal (inkl. π, som jo også er det samme tal altid, samt nogle få andre, du senere lærer at kende) er konstanter

Alle bogstaver, der kan stå for snart den ene værdi , snart den anden, er variable


Svar #2
17. marts 2011 af pige24 (Slettet)

Undskyld.Forstår ikke helt.


Svar #3
17. marts 2011 af pige24 (Slettet)

Er f variabel?


Svar #4
17. marts 2011 af pige24 (Slettet)

Kan ingen hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #5
17. marts 2011 af Krabasken (Slettet)

Læs # 1


Brugbart svar (0)

Svar #6
17. marts 2011 af YoungSlowy (Slettet)

#3

Ja, da f kan være hvad som helst.


Brugbart svar (0)

Svar #7
17. marts 2011 af Krabasken (Slettet)

Ja, f er variabel, indtil der er nogen, der har bestemt en værdi for den

Nu KAN det næsten ikke siges tydeligere ;-)


Svar #8
17. marts 2011 af pige24 (Slettet)

Udfra hvad jeg har læst er f så variabel?


Brugbart svar (0)

Svar #9
17. marts 2011 af Krabasken (Slettet)

Svar # 7


Brugbart svar (1)

Svar #10
17. marts 2011 af YoungSlowy (Slettet)

#8

Ja, f er en variabel. "I matematik har variable oftest en "ukendt" mængde så de kan ændre sig, eller variere."

Snuppet fra wiki :-)


Svar #11
17. marts 2011 af pige24 (Slettet)

Nå med hensyn til hvad jeg skrev i 8.Så så jeg ikke indlægene 6 og 7.


Brugbart svar (0)

Svar #12
17. marts 2011 af Krabasken (Slettet)

Måske skulle du læse, hvad vi skriver - så slipper du for at spilde vores tid . . .


Svar #13
17. marts 2011 af pige24 (Slettet)

Er det her rigtigt?

(a) 2 er konstant, a er variable.

B OG C konstante

d a og l er variabele og 3 er konstant.

e 24 er konstant, b og l er variable.

f variabel

g a og h variabele.

h 12 og 2 variable h og g konstante.

i variabel

o variabel.


Brugbart svar (0)

Svar #14
17. marts 2011 af Krabasken (Slettet)

I # 0 er alle bogstaverne variable

Undtagen pi, som ligesom de andre tal er konstanter

Se evt. # 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 og 12


Svar #15
17. marts 2011 af pige24 (Slettet)

Når du skriver # 0 mener du så a eller?


Brugbart svar (0)

Svar #16
17. marts 2011 af Krabasken (Slettet)

# 0 begynder med

Hvad er variable

og slutter med

Tak på forhånd ;-)


Svar #17
17. marts 2011 af pige24 (Slettet)

Nej du må mene o ikke sandt.


Svar #18
17. marts 2011 af pige24 (Slettet)

Glem det.Har fået nok hjælp.

Du må have en fortsat god aften.


Brugbart svar (0)

Svar #19
17. marts 2011 af Krabasken (Slettet)

o ?

Hvor ?


Brugbart svar (0)

Svar #20
17. marts 2011 af Lipase (Slettet)

 Tror du skal helt ned til det basiske. Ved du hvad en variabel er?

OBS: Du går i ottende. Variabler er ikke til det niveau. 


Forrige 1 2 Næste

Der er 23 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.