Matematik

målestoksforhold

19. marts 2011 af BrainChild (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Jeg har en trekant der er : a = 6cm b= 8cm c= 10cm

Jeg skal tegne den i målstoksforhold 3:1?

mit bud : a=2cm, b= 2,7 c= 3,3??


Brugbart svar (2)

Svar #1
19. marts 2011 af Andersen11 (Slettet)

I målestoksforholdet 3:1 er mål på tegningen 3 gange større end de tilsvarende virkelige mål.


Svar #2
19. marts 2011 af BrainChild (Slettet)

tak


Skriv et svar til: målestoksforhold

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.