Fysik

Tabelværdi

20. marts 2011 af gym99 (Slettet)

Hej.

Jeg har lavet et absorbition forsøg, og fundet intensiteten.

Der står jeg skal finde afvigelsesprocenten ved tabelopslag, jeg kender formlen, men jeg mangler en værdi.

Hvor finder jeg sådan et tabelopslag?

I = I0*e-k*t

I = 2066,5e^-0,8822mm

I = 949,265

Grundtal = (e)-0,882x


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. marts 2011 af Andersen11 (Slettet)

Meningen er måske den, at man skal finde afvigelsen mellem den fundne absorptionskoefficient og tabelværdien for den.


Skriv et svar til: Tabelværdi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.