Matematik

Trigonomitri

24. marts 2011 af rikkemichellemaibirk (Slettet) - Niveau: A-niveau

 Jeg har matematik på engelsk, så her kommer spørgsmålet som stillet;

show that sin(15) = (sqrt(6) - sqrt(2)) / 4

using sin(45) = 1/sqrt(2) and sin(30) = 1/2, together with a suitable trigonometric formula. 

hjælp please :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. marts 2011 af peter lind

Der findes en formel for sin(u-v) Brug den med u = 30º og v = 15º


Svar #2
24. marts 2011 af rikkemichellemaibirk (Slettet)

 der bruger jeg jo ikke sin(45), 


Svar #3
24. marts 2011 af rikkemichellemaibirk (Slettet)

 nevermind. 

har fundet ud af den :)


Skriv et svar til: Trigonomitri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.