Matematik

Reducer

24. marts 2011 af detgamlegrækenland (Slettet) - Niveau: 9. klasse

 Hej er der nogle der kan regne disse to enkle stykke ud og vise hvordan i gjorde det :)

1. a + 3a - 2a

a(a + 3b - ab


Brugbart svar (1)

Svar #1
24. marts 2011 af ping317 (Slettet)

Sådan gør du:

dette er stykket: a+3a-2a =2a

når der bare står a er det det samme som 1a - når der er 1 foran skriver man ikke tallet, derfor: a+3a=4a

og så er det bare at slutte4a-2a= 2a

Den næste må du selv klare, nu har jeg forklarret prænsippet 

cheers


Svar #2
24. marts 2011 af detgamlegrækenland (Slettet)

Tusind tak for hjælpen. Enkel og forståeligt :)


Svar #3
24. marts 2011 af detgamlegrækenland (Slettet)

 enkelt*


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. marts 2011 af ping317 (Slettet)

Det var så lidt :)


Skriv et svar til: Reducer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.