Matematik

Tangentligning

26. marts 2011 af boxi (Slettet)

 Hej, har en opgave her jeg godt kunne bruge en hjælpende hold i :)
 

Opgaven er opg. 1028 fra de vejledende eksamens opgaver

www.emu.dk/gym/fag/ma/faglige_forening/bogsalg/STX_A_vejl_eks_opg.pdf

Har lavet delen med at finde integralet, men har lidt problemer med 2. deleopgave, nemlig at bestemme en ligning for tangenten i punktet p(1,g(1)) =p(1,3)

Det er vel tangent ligningen jeg skal bruge, men ved ikke helt hvilke tal der skal indsættes hvor.


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. marts 2011 af peter lind

g(x) er stamfunktion til h(x), så g'(x) = h(x)


Brugbart svar (1)

Svar #2
26. marts 2011 af mathon

             ab g(x)dx = f(b) - f(a)


Skriv et svar til: Tangentligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.