Engelsk

Rette engelsk opgave!

27. marts 2011 af Mariabcvv (Slettet)

 Hej :-) Jeg har skrevet en engelsk opgave/essay der skulle handle om miljøet.

Den fylder cirka 2 sider og jeg håber meget at nogle vil rette den!

Vedhæftet fil: engelsk essay.docx

Brugbart svar (1)

Svar #1
29. marts 2011 af juleman (Slettet)

 I just mean, why not tell us something we don't know? Because I don't about the rest of you (At mene noget = think, mening= opinion)

Lots of people says, "oh, I buy organic, I care sooooooo much about the environment" but do you?... (i stedet for do you hellere bruge do they i denne sammenhæng da de er people altså de)

I don't do that, but I want to. I mean, I want to able to at least mention one thing, that I do that helps the environment and not just a things I've done one time! (At mene noget = think, mening= opinion. Og man siger ikke one things, men one thing da thing er ental)

Non of us know how the environment is going to look in 10, 20 or 30 years but one things I'm pretty sure about (Non staves = None, Og man siger ikke one things, men one thing da thing er ental)

than maybe someday we'll start doing a little more (than eksempel smukkere end hende; prettier than her. det vil sige at i denne sammenhæng er det then fordi det betyder så)

And it's not goanna wait for us, so we are goanna have to start keeping a little bit better up with it. (goanna staves gonna, men denne sætning skal nok hellere skrives på en anden måde) 

Heej jeg er ret træt så jeg har ikke rigtig fået skrevet ret meget, men det er hvad jeg kunne nå :D 

Håber det hjalp! 


Skriv et svar til: Rette engelsk opgave!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.