Matematik

Eksponentiel regression

28. marts 2011 af Monikaogpernille (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Jeg skal forklare a og b i en opgave om metangas. Jeg har bare lidt problemer med at finde ud af det. Nogen der kan hjælpe?

Jeg skal også forklare T2 ...

Min formel ser således ud:

f(x)=4.45773*x^(1.56067)


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. marts 2011 af AMelev

Du kan ikke forklare ret meget uden at angive, hvad størrelserne x og f(x) står for. Det må fremgå af opgaven, men den har vi jo ikke, så....


Svar #2
28. marts 2011 af Monikaogpernille (Slettet)

 Når ja, selvfølgelig. f(x) = temperatur i celcius og x= gasmængde i mg


Skriv et svar til: Eksponentiel regression

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.