Matematik

matematik opgave

29. marts 2011 af tomassongirl (Slettet)

 Jeg har vedhæftet opgaven jeg ikke kan finde ud af. Håber nogen kan hjælpe..


Svar #1
29. marts 2011 af tomassongirl (Slettet)

 opgaven er her

Vedhæftet fil:mat opgave.doc

Brugbart svar (0)

Svar #2
29. marts 2011 af mette48 (Slettet)

DE=10, AD=2 og BE=4

DP sættes til x så er PE=10-x

AP og PB beregnes ved hjælp af pythagoras læresætning

AP2=AD2+x2

PB2=BE2+(10-x)2

Uddrag roden og indsæt talværdierne

AP+BE=√(22+x2)+√(42+(10-x)2)

differentier udtrygget og sæt det lig 0

løs ligningen


Svar #3
29. marts 2011 af tomassongirl (Slettet)

tusind mange tak:D


Skriv et svar til: matematik opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.