Matematik

f(x)=7lnx-2x^2

29. marts 2011 af jrnh555 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Bestem ligningen for tangenten til grafen for f i punktet p(1,f(1))

ved ikke helt hvordan jeg håndtere 7lnx : /


Brugbart svar (2)

Svar #1
29. marts 2011 af Krabasken (Slettet)

Differentiér f(x)

Indsæt x=1 i f ' for at få hældningen a i punktet

Udfyld i tangentligningen y = a*(x-1) + f(1)


Skriv et svar til: f(x)=7lnx-2x^2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.