Fysik

løb

29. marts 2011 af genger (Slettet)

To løbere starter på en løbebane. Josephine løber med en konstant fart 6,5m/s. Thorbjørn starter 10 sek. senere og løber med en konstant fart på 7,2 m/s.

Hvor lang tid tager det Thorbjørn at indhente Josephine?


Brugbart svar (1)

Svar #1
29. marts 2011 af peter lind

Brug s = v(t-t0) hvor t0 er tidspunktet for start


Brugbart svar (1)

Svar #2
29. marts 2011 af Studieguruen (Slettet)

 v1 * t = v2 * (t-10)

6,5 * t = 7,2 * (t-10) ⇒ t = 102,86 sek


Skriv et svar til: løb

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.