Matematik

Hjælp

29. marts 2011 af pige24 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

12sølvmønter og 9guldmønter lægges sammen med 2guldmønter og en sølvmønt=13sølvmønter+11guldmønter

20f 10 sølvmønter lægges sammen med summen af halvdelen af 16guldmønter og 6 sølvmønter=10s+11sg

20g Det dobbelt af 4g trækkes fra 9s og 10g=9s-4g-6g

20h Fra 21g og 90s tages halvdelen af 10g=16g+85g

Er mine besvarelser rigtige?

Tak på forhånd.


Brugbart svar (1)

Svar #1
29. marts 2011 af TorbenA (Slettet)

Næh. Hvis jeg har forstået opgaven rigtigt, er

f) 10s + ½(16g + 6s) = 8g + 13s (evt. 10s + ½·16g + 6s = 8g + 16s)

g) 9s + 10g - 2·4g = 2g + 9s

h) 29g + 90s - ½·10g = 24g + 90s

men regn hellere efter :-)


Svar #2
30. marts 2011 af pige24 (Slettet)

Tak Torben A


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.