Andre fag

Hvor meget svar GB 4

02. april 2011 af didodawood (Slettet)

Hvor meget svar GB 4???? Ved I det?


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. april 2011 af Sebrm (Slettet)

Normalt svarer en gigabyte til 109 bytes (der er noget med at det i computersammenhænge er 230). Så 4GB er 4.000.000.000 bytes.

da.wikipedia.org/wiki/Gigabyte


Brugbart svar (1)

Svar #2
02. april 2011 af YoungSlowy (Slettet)

4 GB svarer til 4048 MB, hvis jeg husker rigtigt.


Brugbart svar (1)

Svar #3
02. april 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

1 GB = 1024 MB , så 4GB = 4096 MB .= 230 B

1 kB = 210 B = 1024 B ≈ 103 B
1 MB = 220 B = 1024 kB = 10242 B ≈ 106 B
1 GB = 230 B = 1024 MB = 10243 B ≈ 109 B
1 TB = 240 B = 1024 GB = 10244 B ≈ 1012 B


Brugbart svar (1)

Svar #4
02. april 2011 af YoungSlowy (Slettet)

#3

Helt korrekt.


Skriv et svar til: Hvor meget svar GB 4

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.