Matematik

HJÆLP!!!!!

04. april 2011 af Albutte (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Jeg har et problem med en opgave som jeg håber at i kan hjælpe mig med!!!

Her kommer lige noget info:

Familien Bjørnsson består af mor og far, Sølve på 8 og Johan på 10 år.

``Fri-ferie pakke´´

Ugeprisen nedenfor gælder for 2 voksne 2 børn (1-11 år) i egen campingvogn inkl. strøm, opholdsplads betalt samt fri og u begrænset entre til vandland og blomsterparken.

Uge 26 Kr. 2145

Uge 27 Kr. 2445

Uge 28 Kr. 2895

Uge 29 Kr. 2895

Uge 30 Kr. 2445

Familen beslutter sig for at bestille en ``fri-ferie pakke´´. ved bestillingen skal de forud betale 1/3 af prisen for uge 28.

Her er spørgsmålet:

Hvor mange norske kroner skal familien betale, når kursen for danske kroner i Norge er 107?


Brugbart svar (2)

Svar #1
04. april 2011 af SuneChr

Ses valutakursen fra Norges side, vil gælde:     100 d.kr.  =  107 n.kr.  ⇔   100 n.kr.  =  100 • 100 / 107 d.kr.

= 93,46 d.kr.   


Skriv et svar til: HJÆLP!!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.