Engelsk

Hjæælp til engelsk b - niveau !!!

05. april 2011 af IstanbulCG (Slettet) - Niveau: B-niveau

Heeej alle sammen..

Forleden fik jeg en ''aflevering'' som rent faktisk er en prøve for b - niveau i engelsk...Da jeg ikke har forstand på faget, vil jeg spørge jer om én af jer ikke kunne være rigtig flinke og rette den, så jeg får et overblik over mine fejl ? Vil nemlig gerne bliver bedre tilengelsk...

på forhånd tak :D

Dokumentet er oprettet :D


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. april 2011 af Okko (Slettet)

 a) Its a nice work to be a teacher.
b) The hooligans properly disappeared in the excitement after the football match.
c) Many people make mistakes in there life’s.
d) I think she is very romantic because she has a balcony where she keeps her flowers.
e) One of the boys stacked shelves in a supermarket, and the other one lived with a women Sylvia have never meet. (kunne ikke finde fejl I denne sætning)

life's = lives

women = woman

haver never meet = have never met


Brugbart svar (1)

Svar #2
06. april 2011 af Okko (Slettet)

 det var sådan lige dem jeg kunne se  :-)

(det er det eneste stykke jeg lige har tid til at kigge på :) )


Skriv et svar til: Hjæælp til engelsk b - niveau !!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.