Matematik

Andengradsfunktion

06. april 2011 af saerkjaer (Slettet) - Niveau: C-niveau

 Andengradsfunktionen f er bestemt ved 

f(x) = x^2 - 4x +3.

Diskriminanaten = 4

Toppunkt: T = (x; y) = (Tom;Tom)


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. april 2011 af Bootstrap (Slettet)

f(x)=x2-4x+3

f'(x)=2x-4

0=2x-4

x=2

f(x)=22-4*2+3

f(x)=-1

T(2;-1)


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. april 2011 af mathon

               f(x) = x2 - 4x + 3  = (x-2)2 - 4 + 3  = (x-2)2 + (-1)


Skriv et svar til: Andengradsfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.