Matematik

Hjælp-Vilkårlige trekanter?

06. april 2011 af Milleeeeeee (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Hej :)

Jeg har virkelig brug for jeres hjælp

Sidder virkelig fast i en opgave som lyder:

Beregn begge de mulige trekanter ABC, når A=150, b= 8 og a=5
 

Nogen som kan forklare dette? 

Tror det er vilkårlige trekanter men er ikke sikker.

Tak for hjælpen :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. april 2011 af mathon

                    sin(Bspids)/b = sin(A)/a


Svar #2
06. april 2011 af Milleeeeeee (Slettet)

 Sin(B) / 8*sin(150)/5 ? Er det, det eneste jeg skal ? 

har jeg så regnet begge mulige trekanter?


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. april 2011 af mathon

        ...der er kun én mulig trekant


Svar #4
06. april 2011 af Milleeeeeee (Slettet)

 Så Når jeg har regnet den ud er det bare svaret og ikke mere end det? :)


Brugbart svar (1)

Svar #5
06. april 2011 af mathon

                      Bspids = sin-1(8·sin(150º)/5)

                      c = sin(150º + Bspids)·5/sin(150º)

                      C = 180º - 150º - Bspids


Svar #6
06. april 2011 af Milleeeeeee (Slettet)

Jeg forstår ikke hvad du mener med Bspisd om du så mener vinklen til B?


Svar #7
06. april 2011 af Milleeeeeee (Slettet)

 Kom lige til at se det kun var 15 Grader Celtius. Men det er vel det samme jeg gør.


Svar #8
06. april 2011 af Milleeeeeee (Slettet)

Er det, det samme man gør her?

Beregn de ukendte stykker i trekant ABC hvor A=35 grader , B=89 grader og c=7 


Skriv et svar til: Hjælp-Vilkårlige trekanter?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.