Matematik

trigonometri

06. april 2011 af mrsjylland (Slettet) - Niveau: B-niveau

I trekant ABC er AB = 11,9 , BC = 26,4 , vinkel C = 23,5° , og vinkel A er stump.

bestem vinkel A

HJÆLP kan ikke få det til at lykkes med sin eller sin-1


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. april 2011 af mathon

                                sin(Astump)/a = sin(C)/c


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. april 2011 af LeylaDogan (Slettet)

Hvis du søger Vinkel A, kan du bruger denne formel.

a/SinA = b/Sinb <-----> SinA = SinB*a/b <---------> A = Sin-1 (SinB*a/b)


Skriv et svar til: trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.