Matematik

Flade- og rumintegraler

25. marts 2014 af OleHansen1004 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej

Jeg har fået følgende opgave:

Et begrænset område A i (x, y)-planen er afgrænset af x-aksen og parablen med ligningen. y=x2-4. Endvidere er en flade F givet ved den del af grafen for funktionen h(x,y)=y-x^2+4 som opfylder y<=0 og z=>0 .

a) Bestem en parameterfremstilling for A og for F, og angiv den til F hørende
Jacobi-funktion.

b) Bestem fladeintegralet af f(x,y,z)=y*sqrt(2x2 + 1) over F.

Lad B betegne det afsluttede rumlige områade der ligger lodret mellem A og F.

c) Bestem en parameterfremstilling for B og angiv den til B hørende Jacobi-funktion.

d) Bestem rumfanget af B.

Jeg ved det er meget, men kan nogen hjælpe, jeg er lidt lost. Tak på forhånd! 


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

a) A = {(x,y) | -2 ≤ x ≤ 2 ∧ x2 -4 ≤ y ≤ 0}

    F = {(x,y,z) | (x,y) ∈ A ∧ z = h(x,y)}


Svar #2
29. marts 2014 af OleHansen1004 (Slettet)

Tak! Og hvad med Jacobi funktionen? :)


Skriv et svar til: Flade- og rumintegraler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.