Matematik

Isolering af A

28. marts 2014 af anja2944 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej.
Jeg skal isolere A i denne ligning:
Mp=208-0,7*A
Men jeg er lidt forviret når det gælder gange tegn.


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. marts 2014 af mathon

                    0,7A = \left ( 208 - Mp \right )

                    A = \frac{\left ( 208 - Mp \right )}{0,7}


Brugbart svar (1)

Svar #2
28. marts 2014 af PeterValberg

Mp=208-0,7A

Mp-208=-0,7A

0,7A=208-Mp

A=\frac{208-Mp}{0,7}

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #3
29. marts 2014 af anja2944 (Slettet)

Mange tak for svar :)


Skriv et svar til: Isolering af A

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.