Matematik

Matematik opgave

02. april 2014 af Karaffel31 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogle der kan hjælp mig med denne opgave?

Opgaven ligger i en vedhæftet fil.


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. april 2014 af mathon

                           y=\frac{G\cdot r}{1-(1+r)^{-n}}

                           n=\frac{\log\left (\frac{y}{y-G\cdot r} \right )}{\log(1+r)}


Svar #2
02. april 2014 af Karaffel31 (Slettet)

Beregn  den faste månedlige ydselse, når den månedlige rente er 1.5 %

har fået til 63000, kan det være sandt?


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. april 2014 af mathon

                           y=\frac{6\cdot 10^4\cdot 0,015}{1-(1,015)^{-36}}={\color{Red} 2.169,14}


Svar #4
02. april 2014 af Karaffel31 (Slettet)

Beregn den tilsvarende årlige procentvise retne

kan jeg så sige 1.015^12-1 = 1.177948?


Brugbart svar (0)

Svar #5
02. april 2014 af Andersen11 (Slettet)

#4

Det skal være

        1,01512 - 1,

ikke 1,01512-1


Skriv et svar til: Matematik opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.