Fysik

omregning

05. april 2014 af Jegvedingenting - Niveau: A-niveau

Hej

Hvordan går man herfra 4,102 · √J/kg  til 4,1 m/s.

j/kg til m/s

på forhåndtak


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. april 2014 af Andersen11 (Slettet)

Benyt, at

      1 J = 1 N·m/s2 = 1 kg·m2/s2 = 1 kg·(m/s)2 ,

      1 J/kg = 1 (m/s)2


Brugbart svar (1)

Svar #2
05. april 2014 af mathon

                                    \sqrt{\frac{J}{kg}}=\sqrt{\frac{\frac{kg\cdot m^2}{s^2}}{kg}}=\sqrt{\frac{m^2}{s^2}}=\sqrt{\left ( \frac{m}{s} \right )^2}=\frac{m}{s}


Svar #3
05. april 2014 af Jegvedingenting

Ah, mange tak :)


Skriv et svar til: omregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.