Geografi

Push and Pull faktorer i Italien

06. april 2014 af millamus - Niveau: 9. klasse

Hej 

Håber der er nogen der kan hjælpe en veninde og jeg. Vi er ved at lave en rapport om Italien, og vi har lidt svært ved det med Push/pull i Italien.

Tak på forhånd 


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. april 2014 af Mobbi1999 (Slettet)

CITAT TAGET FRA WIKIPEDIA
 

"Push" i denne sammenhæng henviser til immigranter, som bliver "skubbet" væk fra deres land, eksempelvis på grund af hungersnød, fattigdom, religionsundertrykkelse, politisk undertrykkelse etc., eller om de bliver tiltrukket ("pull") ved idéen om et nyt og bedre samfund.


Svar #2
06. april 2014 af millamus

Vi ved godt hvad push og pull betyder, men vi ved ikke helt hvad der kan være grudene i Italien 


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. april 2014 af Mobbi1999 (Slettet)

Push:

Efter 1880, under højden af ??italiensk indvandring til USA, de fleste af italienerne kom fra den sydlige region i Italien, eller Mezzogiorno. Faktorer, der skubbede disse hårdtarbejdende bønder til at forlade deres hjem inkluderet dårlige høstudbytte fra primitive produktionsmetoder, undertrykkende skatter, generaliseret fattigdom og overbefolkning. Desuden to vulkanudbrud og et større jordskælv rystet det sydlige Italien i begyndelsen af ??det 20. århundrede.

Pull:

USA forudsat sørge for jobmuligheder til italienske immigranter. Som et politisk stabilt demokratisk nation med nogen indledende restriktioner på indvandring, USA virkede som en attraktiv mulighed for fattige italienske landmænd. De voksende industrielle centre gav beskæftigelse for disse stort set uuddannede indvandrere, der forsøger at forbedre deres situation.

Samlet kan man sige at den generelle Push-faktor i Italiansk immagration er/var det store økonomiske problem. Samlet kan man sige at den generelle Pull-faktior i Italiansk immagration er frihed for prostitution, flere job muligheder og et mindre forurenet miljø


Skriv et svar til: Push and Pull faktorer i Italien

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.