Matematik

Matematik opgave hjælp

22. april 2014 af NH123 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej alle sammen:)

er der nogen som kan hjælpe med denne opgave?? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. april 2014 af PeterValberg

a) Det er en lineær funktion, - se denne video [ LINK ]

b) Løs ligningen:     1000000 = -40900·x + 1400000    mht. x

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
22. april 2014 af NH123 (Slettet)

forstår det ikke rigtigt... 


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. april 2014 af Andersen11 (Slettet)

#2

I en lineær funktion    f(x) = ax + b   er b funktionsværdien f(0), mens a er ændringen i funktionsværdien, når x ændres med 1.


Svar #4
22. april 2014 af NH123 (Slettet)

kan det passe at i opgave b at x er lig med 9,8??


Svar #5
22. april 2014 af NH123 (Slettet)

i forhold til opgave a, fortæller a så at efter år 2004 falder medlemtallet med 40900???


Brugbart svar (0)

Svar #6
22. april 2014 af Andersen11 (Slettet)

#4

Ja. Du skal så oversætte det, så du kan besvare spørgsmålet i b).


Svar #7
22. april 2014 af NH123 (Slettet)

#6 

vil det så sige at i år 2013 kommer medlemstallet under 1000000, hvis udviklingen forsætter.???


Brugbart svar (0)

Svar #8
22. april 2014 af Andersen11 (Slettet)

#6

Ja. x er jo antal år efter 2004.


Brugbart svar (0)

Svar #9
22. april 2014 af Andersen11 (Slettet)

#5

a fortæller, at medlemstallet falder med 40900 pr år.


Svar #10
22. april 2014 af NH123 (Slettet)

men jeg bøvler lidt med b, hvordan kan man forklarer den?? altså hvad b er i opgave a


Brugbart svar (0)

Svar #11
22. april 2014 af PeterValberg

b = 1400000 er antallet af medlemmer i 2004
- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #12
22. april 2014 af Andersen11 (Slettet)

#10

Se forklaringen i #3.


Skriv et svar til: Matematik opgave hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.