Matematik

Liter

23. april 2014 af 7klasse (Slettet) - Niveau: 7. klasse
hvor langt er der eks. fra 0,33 liter til 1 hel liter og hvordan regner man det ud?
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. april 2014 af SuneChr

1 - 1/3  =  3/3 - 1/3  =  2/3  =  0,6666........


Svar #2
23. april 2014 af 7klasse (Slettet)

Forstår ikke helt! Har du tjekkede linket?

Brugbart svar (0)

Svar #3
23. april 2014 af LaPii (Slettet)

Jeg går ud fra du spørger om hvordan man finder literprisen for Ramløsa? 0,33 liter er 1/3 af en liter; derfor skal du gange de 4,50kr med 3. 


Svar #4
23. april 2014 af 7klasse (Slettet)

Jep, takker!

Skriv et svar til: Liter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.