Matematik

at finde vinkel C

25. april 2014 af håbløse (Slettet) - Niveau: C-niveau

hvis man ved at siden a=7 og siden b=5 

og vinkel A=68,71 og vinkel B=41,72 

hvordan finder man så vinkel C ??


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. april 2014 af GalVidenskabsmand (Slettet)

A + B + C = 180º


Skriv et svar til: at finde vinkel C

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.