Matematik

Hjæææælp

27. april 2014 af Liselotteeee (Slettet) - Niveau: 9. klasse
Håber i kan hjælpe med nummer 2 •
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. april 2014 af mathon

                        7,25=0,01x^2+0,4x+5

                        725=x^2+40x+500

                        x^2+40x-225=0

                        x=\left\{\begin{matrix} -45^{\circ}C\\ \; \; \; \; 5^{\circ}C \end{matrix}\right.


Skriv et svar til: Hjæææælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.