Matematik

Gør rede for tallene i modellen.

28. april 2014 af Manu0407 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er der nogel der kan forklare mig ud fra det vedhæftede billede hvad tallene fortæller? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. april 2014 af Andersen11 (Slettet)

x er alderen i år målt efter det 5. år.

f(0) er derfor højden når alderen er lig med 5 år.

f(x+1) - f(x) er ændringen i højden på 1 år, dvs. hvor meget en dreng vokser på 1 år.


Svar #2
28. april 2014 af Manu0407 (Slettet)

Hvad? Det forstår jeg ikke.. Skal jeg ikke forklare tallene a og b ? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. april 2014 af Andersen11 (Slettet)

#2

Jo, og ved at se på f(0) og på f(x+1) - f(x) burde du kunne få en forståelse for betydningen af a og b. Med

        f(x) = ax + b

har man    f(0) = b, og f(x+1) - f(x) = a .


Skriv et svar til: Gør rede for tallene i modellen.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.