Matematik

Reduceringsstykke

28. april 2014 af Grenådrengen - Niveau: 9. klasse

En der kan svare mig på om jeg har løst dette reduceringsstykke korrekt?

(2x-2y-y)+(3x+8y)+9

=2x-2y-y+3y+8y+9

=5x+6y=5


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. april 2014 af Andersen11 (Slettet)

Nej, det er ikke korrekt.

Træk led med x sammen for sig, led med y sammen for sig, og led med tal sammen for sig.

2x + 3x = ...

-2y - y + 8y =

9 = ...

Måske er det skrevet forkert op her?

(2x-2y-y)+(3x+8y)+9


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. april 2014 af 123434 (Slettet)

2x-2y-y+3x+8y+9

2x-3y+3x+8y+9

5x+5y+9

Ret mig, hvis jeg er galt på den


Skriv et svar til: Reduceringsstykke

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.