Matematik

Trekant

29. april 2014 af Augustagh (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej 
Jeg har lidt brug for hjælp til at udregen side c, jeg får afvide arealet er 14, b=8 og vinkle A=50. er helt sikker på hvordan man udregner når der er areal med, håber nogel ville hjælp mig på vej?:D 


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. april 2014 af SuneChr

Benyt arealet T af trekanten er
T = 1/2·b·c·sin A
Hermed er det muligt af beregne c.


Svar #2
29. april 2014 af Augustagh (Slettet)

Skal man så ikke isolerer c? 

C=1/2*b*sinA? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. april 2014 af SuneChr

c=\frac{2\cdot T}{b\cdot \sin A}

Bemærk: små bogstaver er sider i trekanter, store bogstaver er vinkler. Dog:  T er arealet.


Svar #4
29. april 2014 af Augustagh (Slettet)

Arh.. Siger mange TAK :D 


Skriv et svar til: Trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.