Fysik

Omregning fra m^3 til mm

29. april 2014 af zeber321 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej
Jeg har fået stillet opgaven, "Omregn 21.000.000 m^3 til mm", og har en smule svært ved at finde hoved og hale i alle enhederne. Er der en venlig sjæl der kan hjælpe mig med at komme frem til svaret, helst med mellemregninger selvfølgelig. :-)
På forhånd tak.


Brugbart svar (1)

Svar #1
29. april 2014 af Andersen11 (Slettet)

Benyt, at

        1 m = 1000 mm

        1 m3 = (1000 mm)3 = 109 mm3


Svar #2
29. april 2014 af zeber321 (Slettet)

21 m = 21000 mm

21 m3 = (21000 mm)3 = 219 mm3 = 9.261.000.000.000  mm

Er det korrekt?


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. april 2014 af Andersen11 (Slettet)

#2

Nej, det er ikke korrekt.

21 m3 = 21 · 109 mm3 .

21 m3 er ikke det samme som (21 m)3


Skriv et svar til: Omregning fra m^3 til mm

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.