Matematik

f(x) = b*a^x

30. april 2014 af Mathildeeee (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, hvis jeg har fået angivet to graf, og to funktioner, hvordan finder jeg så ud af, hvilken funktion der passer til hvilken graf?
fx: f(x)=3*1,15^x

Håber i kan hjælpe, tak!


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. april 2014 af PeterValberg

det kommer an på, hvordan forskrifterne og graferne ser ud

se [ LINK ]

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #2
30. april 2014 af emilmuller (Slettet)

Se på punktet 0, såfremt funktionen står på formen y=b*ax så vil y være lig b i punktet 0. Håber det hjalp.


Skriv et svar til: f(x) = b*a^x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.