Matematik

grafer

08. maj 2014 af Manu0407 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej jeg har vedhæftet en opgave.

f(x)= A da den har en negativ hældning og skærer yaksen i 1

g(x)= c, da den har en positiv hældning

h(x)= b da den skærer y aksen i 2.

Er det rigtigt forklaret? Og er der yderligere mere at sige?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. maj 2014 af PeterValberg

g(x)= c, da den har en positiv hældning

.. og går gennem origo (0,0), hvilket stemmer overens med, at konstanten b = 0 i forskriften for c

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
08. maj 2014 af Manu0407 (Slettet)

MANGE TAK, og ellers er det andet rigtigt?


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. maj 2014 af PeterValberg

det kan sagtens bruges :-)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: grafer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.