Matematik

Reduktion

13. maj 2014 af booksoflearning (Slettet) - Niveau: 7. klasse
Hej :)

Den her er ret simpel, men den forvirrer mig: ( 2a - 18b ) + 4a.

Kan du hjælpe mig?

Tak på forhånd

Brugbart svar (1)

Svar #1
13. maj 2014 af S14

(2a - 18b) + 4a

2a - 18b + 4a
=
2a + 4a - 18b
=
6a - 18b


Brugbart svar (1)

Svar #2
13. maj 2014 af mariarasmussen96 (Slettet)

Hej. Du kan bare fjerne paranteserne, for der står ikke noget rundt om dem.

Resultatet bliver:

2a-18b+4a = 6a-18b


Skriv et svar til: Reduktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.