Matematik

Statistik

20. maj 2014 af 8700ralf (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej !

Jeg sidder lige her og er i tvivl omkring noget statistik. 

spørgsmålet på opgaven lyder således:

Benyt Cftool til at finde skøn og konfidensinterval for parameterne H0 og B i det eksponentielle henfald H(hi)=H0*exp{-Bti}. Beregn ud fra dette skøn konfidensinterval for halveringstiden ln(2)/B.

----------

Konfidensintervallet er inde i klammerne

H0=16.5 [16.14 16.85]

B=-0.0033 [-0.00359 -0.003189]

Jeg er ikke sikker på hvordan jeg skal finde skønnet og konfidensintervallet af denne halveringstid.


Svar #1
20. maj 2014 af 8700ralf (Slettet)

Skønnet for min halveringstid må være

Halveringstidskøn=ln(2)/B     Da B konstanten jo udelukkende er et skøn?

Herefter begynder jeg at vakle.. -_-


Svar #2
20. maj 2014 af 8700ralf (Slettet)

Fandt resultatet.


Skriv et svar til: Statistik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.