Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

regnskab

21. maj 2014 af zikimm (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvis der i en opgave står" Beregn, hvor meget omsætningen i 2014 mindst skal være, for at resultat af primær drift mindst udgør kr. 0" hvordan gør man det så ? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. maj 2014 af Amril (Slettet)

Hvis

Total fixed costs + total variable costs = turn over

da

EBIT ( - non-operating income) = 0


Svar #2
21. maj 2014 af zikimm (Slettet)

har jeg forstået rigtigt: resultat af priæmer drift *100/nettoomsætning(samlede faste omkostninger + samlede variable omkostninge)=0  


Skriv et svar til: regnskab

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.