Matematik

Skævvinklede trekanter

27. maj 2014 af JonesJones (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej

Er der nogen der kan fortælle mig om mine resultater er korrekte?

Om en trekant oplyses følgende:
a = 8
vinkel B = 64
vinkel C = 36
Beregn de resterende stykker

Vinkel A er lige til og er = 80 grader. Det er mere de to sider som jeg er i tvivl om?

Linje b har jeg fået til 7,3 

Linje c til 4,77

Er det korrekt eller forkert?

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. maj 2014 af Andersen11 (Slettet)

Man kender alle tre vinkler og en side. De to andre sider kan så beregnes ved at benytte sinusrelationerne.

Dine talværdier for b og c er korrekte.


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. maj 2014 af SuneChr

# 0
Du kan se, om du vil få det samme her:
http://cossincalc.com/


Svar #3
27. maj 2014 af JonesJones (Slettet)

Mange tak til jer begge :)

Skriv et svar til: Skævvinklede trekanter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.