Matematik

mundtlig eksamen

28. maj 2014 af muarrab (Slettet) - Niveau: B-niveau

jeg har fået 6 spg til min eksamen, håber hvis der er nogle der kan hjælpe mig med at besvare, den i kan ????

er meget stresset.

1. Differentialkvotient.

Gør rede for begrebet differentialkvotient.

Bevis at er differentiabel og at f(x) =  er differentiabel.
Omtal regneregler for differentialkvotienter.

Rapporten kan inddrages.

2. Differentialregning.

Gør rede for begrebet differentiabilitet og regneregler for differentialkvotienter.

Bevis sumreglen for differentiable funktioner.

Omtal monotoniforhold for differentiable funktioner.

Rapporten kan inddrages.

3. Vækstmodeller – specielt lineær vækst.

Gør rede for funktioner af typen f(x) =  og bevis formel for a.
Omtal differentiabilitet og vis at en lineær funktion er differentiabel.

Rapporten kan inddrages.

4. Vækstmodeller – specielt potensvækst.

Gør rede for funktioner af typen f(x) =  og bevis formel for a.

Omtal differentialkvotienten af potensfunktioner og bevis differentiabilitet af

Rapporten kan inddrages.

5. Integralregning – specielt stamfunktioner og ubestemt integral.

Gør rede for stamfunktionsbegrebet og det ubestemte integral.

Indfør begrebet arealfunktion og bevis hvordan stamfunktioner kan bruges til arealberegning.

6. Integralregning – specielt bestemte integraler og arealberegning.

Indfør det bestemte integral og vis nogle regneregler.

Vis hvordan arealet af området mellem to ikke-negative funktionsgrafer findes.

Vedhæftet fil: finn spg.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. maj 2014 af Andersen11 (Slettet)

Ligesom ved de vedlagte spørgsmål er der vel givet henvisninger til de afsnit i pensum, der er relevante for hvert spørgsmål. Gå derfor i gang med at repetere dit pensum.


Skriv et svar til: mundtlig eksamen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.